Camí Escolar

La COMISSIÓ CAMÍ ESCOLAR impulsada des del PDC, un cop creades les comissions de centre (2013-2014), es defineix com:
- Espai de reflexió i intercanvi d’informació/experiències (transferència de coneixements i bona pràctica en relació a l’àmbit educatiu i d’entorn)
- Espai on realitzar peticions i fer propostes de millora conjuntes en relació a l’avaluació continuada de les activitats realitzades (activitats que han funcionat, propostes de millora, compartir recursos, etc.)
- Espai de treball transversal i en xarxa amb serveis municipals, altres entitats i grups de del barri per a implementar conjuntament el camí escolar del barri.

Per tant, és objectiu de la CCE posar en comú el treball realitzat a cada escola així com, organitzar i gestionar les accions comunitàries en relació a la difusió del projecte al barri. A més, cada any, per la Festa Major, la Comissió el Camí Escolar Sobre Rodes (Bicicletada).

COMISSIÓ CAMÍ ESCOLAR: AMPA Escola Marillac, AMPA Escola Encants, AMPA Escola Fructuós Gelabert, AMPA Escola Sagrada Família, AMPA Escola Immaculada Vedruna, AMPA Escola Ramón Llull, AMPA Escola Tabor i IMEB (Institut Municipal d'Educació Barcelona).

Taula de Treball: