COMENÇA EL RENOVA LA TEVA ROBA AL BARRI, T'APUNTES??

Aquesta setmana, s'inicia al barri una nova edició del RENOVA LA TEVA ROBA|PRIMAVERA 2015:

"Renova la teva roba" és una iniciativa per fomentar la prevenció de residus i el consum responsable entre ciutadanes i ciutadans, promoguda des d'entitats, equipaments i l'ajuntament de Barcelona. Consisteix en una xarxa de punts d'intercanvi de peces roba que es posen en funcionament arreu de la ciutat (veure fulletó informatiu adjunt).

Conjuntament amb el Banc del Temps Sagrada Família i l'Aula Ambiental Sagrada Família participarem en aquesta iniciativa i realitzarem la recollida de roba i intercanvi de roba els dies:

Aula Ambiental (Lepant 281-283):
Recollida; Dimarts 12 i dijous 14 de maig de 16'30 a 19h.
Dimecres 13 i divendres 15 de maig de 10'30 a 13'30h.
No és punt d'intercanvi,

Banc del Temps Sagrada Família - Pla Comunitari (C/ Padilla 210):
Recollida: dimarts 19 i dimecres 20 de maig d'11 a 14h i de 17 a 20h.
Intercanvi: divendres 22 de maig de 10 a 15h.

i si vols col.laborar-hi?

Busquem voluntaris/es per col·laborar al Renova la teva roba"(muntatge, desmuntatge i torns) a canvi rebràs 10 punts per a intercanviar per roba en qualsevol dels punts Renova Primavera.15!!

Et demanem un compromís d'un o més torns segons el quadre que trobaràs al següent enllaç:

http://doodle.com/vrax7k7wcekzh8rv

On caldrà que apuntis el teu nom i cognom marquis el torn o torns que tries.Si veieu que en algun torn, ja hi ha gent, no us amoineu per que estaria bé que a cada torn poguessin haver entre 2- 3 persones.

IMPORTANT:
Complimentada la graella caldria que en féssiu arribar un mail amb les vostres dades (nom i telf.) a: pcsagradafamilia@gmail.com

Fitxers adjunts: