DONES EN SO DE PAU

Ámbits: 

Com cada any, la Comissió de Dones, organitza el Cicle "Dones en So de Pau" per commemorar el dia 25 de novembre, Dia internacional per l'eliminació de la violència vers les dones.

La Comissió Dones és un espai de traspàs d'informació, coordinació i coneixement mutu adreçat a les entitats, serveis i grups que treballen amb i per les dones al barri Sagrada família.

La Comissió Dones va estar impulsada al 2011 des de la Taula de Salut del Pla Comunitari Sagrada Família per a donar resposta a les necessitats detectades, pel que fa a les dones, al Diagnòstic de salut del barri, elaborat per la mateixa Taula de Salut.

Aquesta comissió té per objectius:
- Consolidar un model de treball en xarxa, a partir del coneixement mutu, que permeti compartir i optimitzar els recursos existents i generar-ne de nous mitjançant la web i les trobades mensuals.
- Difondre, de manera significativa, la tasca que desenvolupen les entitats/serveis que treballen amb i per dones, en el barri, tant a nivell de ciutadania com entre els/les professionals del territori.
- Promoure accions i activitats conjuntes que responguin a les necessitats i interessos de les dones del barri.
- Promoure el benestar i la salut integral de les dones.
- Impulsar i/o donar suport a les activitats de sensibilització al barri sobre els factors que fomenten la discriminació de les dones.
- Impulsar i/o donar suport a les activitats de visibilització del valor i aportació de les dones a la societat i al barri.
- Impulsar la transformació de les dones pel seu empoderament i autogestió.

Adjuntem el programa del cicle,on podreu trobar activitats per a tots els gustos i edats: exposicions, activitats familiars, tallers... adjuntem també el programa del Districte de l'Eixample i del Fòrum contra les violències de gènere.

Per una ciutat i un món lliure de violències masclistes!