EL PROPER 18 D'ABRIL, DINEM AMB LA FAMÍLIA DEL COSTAT?

Des del Pla Comunitari Sagrada Família, conjuntament amb SOS Racisme i amb el suport del Programa BCN Interculturalitat volem posar en marxa, per la Festa Major del barri Sagrada Família, el projecte “LA FAMÍLIA DEL COSTAT”.

Una iniciativa per organitzar,​ e​​l proper 18 d’abril, dinars entre famílies del barri ​d'​orígens diferents.

“LA FAMÍLIA DEL COSTAT” és una oportunitat per crear espais de trobada, en un entorn quotidià, on a través del diàleg i l’intercanvi de sabers i vivències, es promogui el coneixement mutu per a una convivència significativa i intercultural.

El coneixement mutu és clau per apropar-nos i establir vincles amb altres persones amb les que coincidim a l’escola, a la botiga o al replà de casa però amb les que mai hem conversat​​​. Una oportunitat per a descobrir i/o redescobrir les moltes coses que tenim en comú, més enllà del nostre lloc de procedència, cultura o religió.

Perquè... a qui no li agrada sentir-se estimat? retrobar-se amb un amic que fa temps que no veu? o passar una tarda en bona companyia?
Els moviments humans han estat portadors de llavors que han anat arrelant en altres terres, les cultures son el fruit de les moltes fusions, la convivència i un mestissatge continuat; LA FAMÍLIA DEL COSTAT proposa trobar-nos i començar a sembrar noves llavors.


COM POTS PARTICIPAR?

Podeu convidar o ser convidats a dinar; Si vols organitzar o participar amb la teva família, companys de pis i/o amigues d’un dinar amb la Família del costat omple el formulari que trobaràs a: www.lafamiliadelcostat.cat
En el cas de voler organitzar el dinar, l’important no és preparar plats molt elaborats, sinó la companyia, fins i tot podeu decidir organitzar un dinar on tothom porti alguna cosa. El menú és només l’excusa per gaudir de la companyia d’altres persones.

Podeu acompanyar un dinar; En cada dinar amb la Família del Costat hi haurà una persona que farà les presentacions, ajudarà a trencar el gel, dinamitzarà el dinar i documentarà la trobada.
En el cas de voler ser acompanyats ompliu el formulari que trobareu a: www.lafamiliadelcostat.cat​ ​i​, ​si et ve de gust però no saps com fer-ho, no ​t'​amoïnis per que s’organitzarà una trobada amb tots/es els acompanyants on es donaran eines per fer la tasca d’acompanyament i resoldre dubtes.

Animeu-vos a participar i compartir taula, menjar, converses, receptes i rialles amb LA FAMÍLIA DEL COSTAT!!

​I​nformació i inscripcions​ fins al 2 d'abril a​:
PLA COMUNITARI SAGRADA FAMÍLIA
c/Padilla, 208-210​ baixos​
Tel.932.653.645|​ jaharrakpdc@gmail.com
Horari d’atenció: Dimarts i dijous, 10-13’30h i dilluns i dijous, 16’30-19h
www.lafamiliadelcostat.cat

​Us adjuntem la informació sobre el projecte en català, castellà, àrab, xinès i anglès​​ per a que la feu arribar als vostres contactes i xarxes socials. ​

​US AGRAIRÍEM FÉSSIU LA MÀXIMA DIFUSIÓ DE “LA FAMÍLIA DEL COSTAT”,
per aconseguir que siguem molts els veïns i veïnes que dinem junts el proper 18 d'abril,
MOLTES GRÀCIES!!