EL PROPER 18 D'ABRIL, DINEM AMB "LA FAMÍLIA DEL COSTAT"?

Des del Pla Comunitari Sagrada Família, conjuntament amb SOS Racisme i amb el suport del Programa BCN Interculturalitat volem posar en marxa, per la Festa Major del barri Sagrada Família, el projecte “LA FAMÍLIA DEL COSTAT”.

Una iniciativa per organitzar,​ e​​l proper 18 d’abril, dinars entre famílies del barri ​d'​orígens diferents.

“LA FAMÍLIA DEL COSTAT” és una oportunitat per crear espais de trobada, en un entorn quotidià, on a través del diàleg i l’intercanvi de sabers i vivències, es promogui el coneixement mutu per a una convivència significativa i intercultural.
El coneixement mutu és clau per apropar-nos i establir vincles amb altres persones amb les que coincidim a l’escola, a la botiga o al replà de casa però amb les que mai hem conversat​​​. Una oportunitat per a descobrir i/o redescobrir les moltes coses que tenim en comú, més enllà del nostre lloc de procedència, cultura o religió.

COM POTS PARTICIPAR?

Podeu convidar o ser convidats a dinar;

Si vols organitzar o participar amb la teva família, companys de pis i/o amigues d’un dinar amb la Família del costat omple el formulari que trobaràs a: INSCRIPCIONS

En el cas de voler organitzar el dinar, l’important no és preparar plats molt elaborats, sinó la companyia, fins i tot podeu decidir organitzar un dinar on tothom porti alguna cosa. El menú és només l’excusa per gaudir de la companyia d’altres persones.

Podeu acompanyar un dinar;

En cada dinar amb la Família del Costat hi haurà una persona que farà les presentacions, ajudarà a trencar el gel, dinamitzarà el dinar i documentarà la trobada. En el cas de voler ser acompanyats ompliu el formulari que trobareu a: inscripcions ​i​, ​si et ve de gust però no saps com fer-ho, no ​t'​amoïnis per que s’organitzarà una trobada amb tots/es els acompanyants on es donaran eines per fer la tasca d’acompanyament i resoldre dubtes.

Animeu-vos a participar i compartir taula, menjar, converses, receptes i rialles amb LA FAMÍLIA DEL COSTAT!!

​I​nformació i inscripcions​ fins al 2 d'abril a​:

PLA COMUNITARI SAGRADA FAMÍLIA
c/Padilla, 208-210​ baixos​
Tel.932.653.645|​ jaharrakpdc@gmail.com
Horari d’atenció: Dimarts i dijous, 10-13’30h i dilluns i dijous, 16’30-19h
www.lafamiliadelcostat.cat

​Us adjuntem la informació sobre el projecte en català, castellà, àrab, xinès i anglès​​ per a que la feu arribar als vostres contactes i xarxes socials. ​

​US AGRAIRÍEM FÉSSIU LA MÀXIMA DIFUSIÓ DE “LA FAMÍLIA DEL COSTAT”,
per aconseguir que siguem molts els veïns i veïnes que dinem junts el proper 18 d'abril,

MOLTES GRÀCIES!!