FEM UN CAFÈ? De la Xina a Catalunya: xerrada amb joves artistes

Des del Pla Comunitari Sagrada Família i en col·laboració amb altres serveis, entitats i agents del barri treballem en xarxa per tal de fomentar la convivència i el respecte per la diversitat cultural al barri. Concretament, a través del PROJECTE ENS CONEIXEM? hem organitzat aquest any un conjunt de tertúlies amb l'objectiu d'apropar-nos a la comunitat xinesa i fomentar el diàleg intercultural al barri. Aquestes xerrades-tertúlies les anomenem FEM UN CAFÈ?

Us volem convidar a participar en la propera tertúlia FEM UN CAFÈ que hem organitzat conjuntament amb la Biblioteca Sagrada Família, Casa Asia, l'Associació de Joves Artistes de Xina a Catalunya i amb la col·laboració d'altres persones i l'Estratègia Barcelona Antirumors. El títol d'aquest tertúlia és "De la Xina a Catalunya: xerrada amb joves artistes", i volem dialogar sobre l'art i la creació com a pont entre cultures, posant especial èmfasi en la gent jove que, com a tal, també fa de pont entre generacions i promou canvis culturals. La programació de la sessió és la següent:

o Presentació d’experiències de joves artistes d’origen xinès.

o Debat

o Elaboració d’un “fanzine” col·lectiu (recopilació en pàgines d´històries o experiències de manera lliure i informal)

Us annexem el cartell per tal què en pugueu fer la difusió si ho considereu a les vostres entitats o serveis. La tertúlia serà oberta a tothom i ens agradaria molt poder comptar amb la participació de persones de diferents perfils, edats i interessos.

Comptarem amb suport per a la traducció així com espai infantil (aquest darrer cal demanar-ho prèviament)


Dijous 27 d’octubre a les 18h - 10月27日,星期四,下午6点
FEM UN CAFÈ? - 我们坐下来喝杯咖啡?
De la Xina a Catalunya: xerrada amb joves artistes
从中国到加泰罗尼亚:与青年艺术家交流

Entrada lliure. Aforament limitat
A la Biblioteca Sagrada Família
(C/Provença, 480, 2ª Planta)