FEM UN CAFÈ: PRESENTACIÓ DEL CATÀLEG ANTIRUMORS

Altres organitzadors: 
Xarxa Barcelona Antirumors
Descripció: 

Des del Pla Comunitari Sagrada Família i en col·laboració amb altres serveis, entitats i agents del barri treballem en xarxa per tal de fomentar la convivència i el respecte per la diversitat cultural al barri. Aquest any amb motiu del "Dia Internacional per l’Eliminació de la Discriminació Racial" i emmarcat dins del cicle de tertúlies “Fem un cafè”, es presentarà el “Catàleg d’Activitats Antirumors”.

Aquest Catàleg ofereix un seguit d’activitats gratuïtes a les entitats, serveis, equipaments, centres educatius i col·lectius de Barcelona. De manera lúdica i emprant diferents metodologies (teatrefòrum, tallers, xerrades, espectacles...), aquestes activitats inciten a la reflexió entorn dels rumors, prejudicis i estereotips vinculats a la diversitat cultural i tenen un objectiu clar: desmuntar els rumors i estereotips que estigmatitzen els veïns i les veïnes d’altres contextos culturals i que dificulten la convivència a la ciutat.

L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer el Catàleg Antirumors a les entitats, serveis, equipaments​​ i col·lectius del barri. Començarem gaudint d’una de les activitats proposades al catàleg, una obra de teatrefòrum titulada “No sóc racista, però…”. Posteriorment obrirem pas a un d​e​b​at que ens permetrà generar un espai de trobada i reflexió sobre aquest tema i engegar sinergies comunitàries per seguir treballant conjuntament per la interculturalitat.

Podeu consultar informació més detallada del catàleg en el següent enllaç: http://ajuntament.barcelona.cat/bcnacciointercultural/ca/cataleg-de-acti...

L’acte tindrà lloc el dimarts 21 de març a les 18.00 h al Centre Cívic Sagrada Família (Carrer Provença 480).

Esperem que trobeu interessant la proposta i que pugueu assistir-hi.

Data : 
dimarts, 21 març, 2017 - 18:00
Lloc: 

Centre Cívic sagrada Família (C/ Provença, 480)

Notes: 

Acte gratuït. Aforament limitat.