JO NO SÓC RACISTA PERÒ...

RESPOSTES VEÏNALS A ESTEREOTIPS I PREJUDICIS: "LA FAMÍLIA DEL COSTAT"

Conjuntament amb SOS Racisme hem organitzat un acte per difondre el projecte lA FAMÍLIA DEL COSTAT el proper dimecres dia 25 de març a les 18'30h a l'Espai 210 (c/ Padilla, 208-210), amb el títol:

"Sessió de videoprojeccions i debat :
"Jo no sóc racista però...".
Respostes veïnals a estereotips i prejudicis.

L'acte, durant el qual projectarem alguns curtmetratges i vídeos sobre racisme a l'àmbit quotidià, pretén obrir un debat sobre eines, mecanismes i propostes veïnals per lluitar contra el racisme als barris. A més, es presentarà el projecte La Família del costat que estem impulsant conjuntament amb SOS Racisme , amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona per afavorir el coneixement entre famílies d'orígens culturals diversos a Barcelona, i en concret, al barri.

Què és La Família del Costat?

Una iniciativa per organitzar, el proper 18 d’abril, dinars entre famílies del barri d'orígens diferents.

“LA FAMÍLIA DEL COSTAT” és una oportunitat per crear espais de trobada, en un entorn quotidià, on a través del diàleg i l’intercanvi de sabers i vivències, es promogui el coneixement mutu per a una convivència significativa i intercultural.

El coneixement mutu és clau per apropar-nos i establir vincles amb altres persones amb les que coincidim a l’escola, a la botiga o al replà de casa però amb les que mai hem conversat. Una oportunitat per a descobrir i/o redescobrir les moltes coses que tenim en comú, més enllà del nostre lloc de procedència, cultura o religió.
Animeu-vos a participar i compartir taula, menjar, converses, receptes i rialles amb LA FAMÍLIA DEL COSTAT!!

Fitxers adjunts: 
AdjuntMida
Image icon 2503SagFamcartellSOSbaixa.jpg425.86 KB