RENOVA LA TEVA ROBA TARDOR 2014!!

Amb la tardor arribar una nova edició del "Renova la teva roba"; una iniciativa per a fomentar la prevenció de residus i el consum responsable entre ciutadanes i ciutadans, promoguda des d'entitats, equipaments i l'Ajuntament de Barcelona. Consisteix en una xarxa de punts d'intercanvi de peces roba que es posen en funcionament arreu de la ciutat en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

La 5a edició del "Renova la teva roba" tindrà lloc del 10 al 30 de novembre del 2014 en diferents equipaments i entitats de la ciutat de Barcelona.

Cada punt defineix uns dies de recollida (el usuaris poden portar les seves peces de roba i intercanviar-les per punts) i uns dies d'intercanvi (els usuaris poden bescanviar els punts que tenen per peces de roba). Es pot portar la roba i intercanviar-la a qualsevol punt de la xarxa de centres que formen aquesta xarxa punts renova la teva roba (veure document adjunt).

El Banc del Temps Sagrada Família participa conjuntament amb l'Aula Ambiental Sagrada Família en aquesta iniciativa, i farà la recollida de roba el dimarts 25 i el dimecres 26 de novembre, i el dia de l'intercanvi serà el divendres 28 de novembre. A banda, el dijous 27 caldrà organitzar i exposar les peces de roba de manera atractiva perquè l'intercanvi de punts per roba del divendres sigui un èxit.

Fitxers adjunts: 
AdjuntMida
PDF icon roba14-llibret-WEB.pdf683.21 KB